Tuoteryhmät > XRF-analysaattorit > PIMA - pilaantuneiden maa-alueiden tutkimukset

pima - PILAANTUNEIDEN MAA-ALUEIDEN KUNNOSTUS

Olympus  XRF-Raskasmetallianalysaattori

Vanta ja Delta sarjan analysaattori ovat Suomen ylivoimaisesti eniten käytetyt XRF-analysaattorit pilaantuneiden maa-alueiden kunnostuskohteiden mittaamiseen, kartoittamiseen ja kunnostustöiden toteuttamiseen. 

XRF-analysaattorilla voidaan mitata maaperästä ja sedimenteistä sekä US EPA:n säätämät 13 tärkeintä maaperää saastuttavaa metallia (RCPA, priority pollutant metals in soil) että Valtioneuvoston asetuksen (214/2007) mukaiset raskasmetallit eli yhteensä 28 alkuainetta. Tarvittaessa mitattavia alkuaineita voi vaihtaa asiakaskohtaisesti.

Vanta VMR 50kV on markkinoiden tehokkain kannettava XRF. Sen teho on 4 W, ja siinä on laaja-alainen  optimoitu detektori 30 mm², jota käytetään 8 eri filtterin läpi. Analysaattorin peruskalibroinnin (NIST- pohjainen) lisäksi asiakas voi itse luoda 32 eri matriisipohjaista kalibrointia pikavalikkoon (User Calibration) ja antaa niille haluamansa nimen, esim. Tuhka-ICP tai Moreeni-AAS. Ominaisuus on osoittautunut erittäin käyttökelpoiseksi erityisesti kaivosteollisuudessa, jossa jokaisella kaivoksella on oma kivimatriisinsa, joiden tulokset on määritetty ICP tai AAS -menetelmällä.

Olympuksen Vanta-sarjan analysaattorit hyödyntävät Axon-teknologiaa, joka parantaa mittausten toistettavuutta ja tarkkuutta sekä nopeuttaa mittausprosessia. Kysy lisää meiltä!

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

PDF

LATAA ESITE

VANTA

ESITE_SOIL-_PIMA__2018.pdf

UUTUUS VANTA 1.1.2017

ESITE__Mining_VANTA.pdf

Asiakkaamme

Referenssit__2015.pdf

You must install Adobe Flash to view this content.

Ota yhteyttä

PUH. 017-5800 818