Tuoteryhmät > XRF-analysaattorit > PIMA - pilaantuneiden maa-alueiden tutkimukset

pima - PILAANTUNEIDEN MAA-ALUEIDEN KUNNOSTUS

Olympus XRF-Raskasmetallianalysaattori

Vanta - ja Delta -sarjan XRF-analysaattorit ovat Suomessa yleisimmin käytetyt laitemallit pilaantuneiden maa-alueiden kunnostuskohteiden pitoisuuskartoituksiin työn kaikissa mittausvaiheissa. Vanta -sarjan analysaattori on täydellinen työkalu ympäristöntutkimus ja -monitorointikohteissa.

XRF-analysaattorilla mittaat maaperästä ja sedimenteistä sekä US EPA:n säätämät 13 tärkeintä maaperää saastuttavaa metallia (RCPA, priority pollutant metals in soil) että Valtioneuvoston asetuksen (214/2007) mukaiset raskasmetallit eli yhteensä 28 alkuainetta. Tarvittaessa mitattavia alkuaineita voi vaihtaa asiakaskohtaisesti.

IP 65 suojausluokiteltu Vanta kestää sadetta, likaa, pölyä. Analysaattori on pudotustestattu 1,3 metristä, MIL-STD-810G -standardin mukaisesti. Huippuluokan kestävyyden ansiosta laitteet eivät ole herkkiä rikkoontumiselle. 

Markkinoiden tehokkain malli on 50kV Vanta VMR. Sen teho on 4 W, ja siinä on pinta-alaltaan 30 mm² optimoitu detektori, jota käytetään 8 eri filtterin läpi. Analysaattorin tehdaskalibroinnin (NIST- pohjainen) lisäksi asiakas voi itse laatia matriisi- ja/tai projektikohtaisia alakalibrointeja (User Factor) ja nimetä ne haluamallaan tavalla, esim. Tuhka-ICP tai Moreeni-AAS. Ominaisuus on osoittautunut erittäin hyödylliseksi useissa eri kenttäkohteissa.

Olympuksen Vanta-sarjan analysaattorit hyödyntävät Axon-teknologiaa, joka parantaa mittausten toistettavuutta ja tarkkuutta sekä nopeuttaa mittausprosessia. Kysy lisää meiltä!

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

PDF

LATAA ESITE

VANTA

ESITE_SOIL-_PIMA__2018.pdf

UUTUUS VANTA 1.1.2017

ESITE__Mining_VANTA.pdf

XRF Referenssit

REFERENSSIT_2020.pdf

ESITE:

Work_Station_6-2020__uusi_malli.pdf

You must install Adobe Flash to view this content.

Ota yhteyttä

PUH. 017-5800 818