Tuoteryhmät > VEDENLAATU: Käsimittarit, sondit, poijut, kalanviljely, kalibrointiliuokset > JÄTE- JA TEOLLISUUSVEDET > ProDSS digitaaliset anturit: optinen happi, sameus, johtokyky, pH jne.

Pro dss        titaanirunkoisilla digitaalisilla antureilla  

ysi pRo dss 

ProDSS on esimmäinen pienikokoinen multiparametrimittari, johon on valittavissa anturit 17 eri mittausparametristä + syvyys/ vesipatsaan korkeus +GPS kompaktissa anturikoossa. Digitaaliset anturit ovat erittäin käyttäjäystävällisiä,  nopeita ja tarvittaessa kalibroitavia myös maasto-olosuhteissa. Uutuusmittariin ProDSS:ään voidaan nyt valita usein käsimittariin toivottu anturikombinaatio: Optinen happi, sameus, johtokyky, pH ja lämpötila mitattavaksi samanaikaisesti. Mittauspisteet voidaan tallentaa GPS-paikkannusta hyödyntäen. DSS on ihanteellinen happettomien kerrostumien tai teollisuusvesien profilointiin siinä optiona olevan syvyysmitta-anturin ansiosta. Eli mittauspiste voidaan sitoa/paikantaa GPS:n ja mittausanturin syvyystiedon perusteella erittäin tarkasti. Ns. vesikolumnin profilointi (kts. erillinen esite). ProDSS ei sovellu ns. kaikkein raskaimman luokan jätevesille.

Jätevesiä mitattessa ei voi käyttää ISE-antureita; nitraatti, kloridi ja ammonium 

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.

 Ota yhteyttä

PUH. 017-5800 818