raskasmetallit vedestä -

ysi 9500 FOTOMETRI

raskasmetallit vedestä - YSI 9500 FOTOMETRI 

Vedenlaatu: Jätevesi, puhdasvesi jne...

YSI 9500 fotometri on iskusuojattu taloudellinen vaihtoehto yli 100 vedenlaatuparametrille ja raskasmetallille niin maastossa kuin laboratoriossa.. Laitteen tarkkuus ja luotettavuus on erittäin hyvä: esiohjelmoitujen mittausohjelmien mukaiset aallonpituudet vaihtelevat välillä 450 - 650 nm. Valitset vain mitattavien parametrien edellyttämät reagenssit ja olet valmis tehostamaan kenttätyötäsi. Muistiin mahtuu 500 mittauskokonaisuutta.

YSI 9500 mittarissa on taustavalaistu LCD-näyttö. Virtalähteenä toimivat 3 x AA paristot. Fotometrin vedenkestävyysluokitus on IP67, ja myös laitteen USB-liitin on vedenpitävä.

Laitetoimitukseen kuuluvat kuljetuslaukku, 8 näyteputkea, 1 laimennusputki, 10 hienonnustikkua, 1 puhdistusharja, 1 suojakansi mittauskammiolle, käyttöohjeet ja USB-kaapeli.

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.

Ota yhteyttä

PUH. 017- 5800 818