Tuoteryhmät > VEDEN VIRTAUSMITTAUS, 3D-MALLINNUS, BATHYMETER, SIDE SCAN SONAR > Argonaut; joet, kanavat, järvet, automaatiojärjestelmät

virtaamamittaukset

sontek argonaut ADV, sl, md ja xr

ARGONAUT SL

Argonaut-SL (Side-Looker) on kehitetty helposti lähestyttäväksi tavaksi mitata veden virtausnopeutta ja pinnankorkeutta avoimista kanavista. Runsaan lisälaitevalikoiman, asennusvaihtoehtojen, ohjelmiston ja vaihtelevien integrointimuotojen ansiosta laite on ansainnut paikkansa jatkuvaluonteisten kenttämittausten parissa. Argonaut-SL on suunniteltu erityisesti siltojen ja kanavien seinämiin tai jokipenkoille asennettavaksi. Argonautin sulavalinjainen ja huomiotaherättämätön kotelointi helpottaa asennusta ja voi säästää laitetta esim. vandalismilta. Lue lisätietoja esitteeestä!

argonaut MD

Argonaut-MD (Mooring Deployment) akustinen Doppler-virtaamamittari on oseanografisia mittauksia tekevien valinta. Laitteella pystytään mittaamaan veden liikehdintää tietyssä pisteessä lähestulkoon missä vain meriympäristössä. 3-D, vektoritiedon keskiarvoistava virtaamamittari on pienikokoinen, kevyt ja edullinen. MD:n herkät muuntimet parantavat suorituskykyä kohteissa, joissa sirontaolosuhteet ovat erityisen heikot. Laitteen yksinkertainen, mutta silti hienostunut suunnittelu ja sen kyky pitkäaikaisiin mittauksiin tarjoavat käyttäjälleen tarkkaa ja luotettavaa merivirtaamadataa.

argonaut XR

Argonaut-XR on erinomainen valinta rantaviivan lähellä tapahtuviin mittauksiin vesisyvyyden ollessa alle 40 m. Laite on suunniteltu asennettavaksi erityisesti joen tai kanavan pohjaan tai satamaan. XR:n yksi erityispiirre on mittausohjelma, joka automaattisesti säätää yhden mittauskammioistaan muuttuvan pinnankorkeuden mukaisesti. Argonaut-XR on pienikokoinen, kenttäkestävä ja suunnittelultaan joustava. Edellä mainittujen ominaisuuksiensa ansiosta XR soveltuu sekä reaaliaikaisiin että itsenäisiin mittaustapahtumiin.