pinnankorkeus-,johtokyky- ja lämpötilaloggeri

pohjavedet & avovedet

Solinst 3001 ltc levelogger junior

Pinnankorkeus, johtokyky ja lämpötilaloggeri

Solinstin LTC Levelogger kerää mittaustulokset sähkönjohtavuuden, veden pinnakorkeuden ja lämpötilan osalta. Kuten LT Levelogger Junior, myös tämä on helppo kuljettaa, ohjelmoida ja ottaa käyttöön. Tulostensiirto käy vaivattomasti. Ilmanpaineen muuntimen, lämpötila- ja sähkönjohtavuusanturit, varsinainen dataloggeri ja 5 vuoden käyttöajan kestävä paristo on sijoitettu pieneen vesitiiviiseen koteloon (22 mm x 190 mm).

Sähkönjohtavuusanturi on 4-elektrodinen platina-anturi. Anturin ylläpito on helppoa; puhdistaminen ja kalibrointi onnistuvat sujuvasti myös maastossa. Muisti on vakaa, ja siihen mahtuu 16000 mittaustapahtuman tulokset. Lineaariset mittaustulokset voidaan ennakko-ohjelmoida tapahtuviksi 5 sekunnin - 99 tunnin mittaisilla frekvensseillä.

Ilmanpaineen kompensointi ja kalibrointiohjeistus opastavat käyttäjän em. työvaiheiden läpi, jolloin käytössäsi on luotettavat mittaustulokset. Levelogger Software mahdollistaa käyttäjänsä ohjelmoimaan loggeriin haluamansa mittausvaihtoehdot, lataamaan mittaustietoja ja esittämään niitä joko graafisessa tai taulukkomuodossa tai siirtämään ne toisiin ohjelmiin. Lämpötilan kompensaatio tapahtuu automaattisesti, mutta lämpötilavaihteluita voidaan tarkastella myös erikseen.

Real Time View -vaihtoehto mahdollistaa mittaustulosten reaaliaikaisen seuraamisen. LTC Levelogger Junior on yhteensopiva Levelogger-sarjan seuraavien lisätarvikkeiden kanssa: Leveloader Gold datasiirtolaite, SDI-12 liitoskaapeli ja Solinstin telemetrijärjestelmä. Loggereiden asentaminen kenttäkuntoon on erittäin selkeää; käyttöön voidaan ottaa mukaan suoralukukaapelit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut vaijerit tai Kevlar-kaapelit sekä vaihtoehtoisesti Solinstin valmistamia havaintoputkien suojahattuja.

Ota yhteyttä

PUH: 017-5800 818