jätevedet - käsimittarit

 PH-MITTARI, HANNA INSTRUMENTS

hi 99141  ph-mittari jätevedelle

Hanna Instrumentsin HI 99141 on erityisesti jätevesimäärityksiin suunniteltu vesitiivis, kannettava pH / lämpötilamittari edulliseen hintaan.

Laitteen kaksoisrajapintaisessa pH-elektrodissa (HI 72911, kuuluu toimitukseen) on särkymätön titaanikuori ja tasainen mittapää. Elektrodissa on myös rengasmainen Teflon® rajapinta maksimipintakontaktin varmistamiseksi sekä vasteen ja stabiliteetin lisäämiseksi. Anturin titaanikuori toimii suojana ja lisää anturin ikää. Tasainen pää on helppo puhdistaa ja ehkäisee kiintoaineiden kerääntymisen sensoriin. Tässä edistyksellisessä elektrodissa on myös integroitu lämpötila-anturi sekä minivahvistin, joka vahvistaa elektrodin signaalia sekä eliminoi kohinaa ja häiriöitä.

Mittarin lukualue on -2...16 pH. Näytöstä on luettavissa myös lämpötila.

Graafiset kuvakkeet opastavat käytössä, ja pidolla varustettu epästabiilisuuden ilmaisin määrittää milloin pysäyttää lukema. Kalibrointi suoritetaan automaattisesti yhdellä tai kahdella pisteellä standardi- tai NIST-kalibrointipuskureilla. Paristojen kestoikä on yli 1.500 tuntia ja LCD-näytössä näkyy käynnistettäessä jäljellä oleva paristojen teho. Lisäksi paristovirheen ehkäisyjärjestelmä estää liian alhaisesta paristojännitteestä johtuvat virheelliset lukemat. Virran automaattinen katkaisutoiminto kun laite on ollut yhtäjaksoisesti käyttämättä vähintään 8 minuuttia.

Laitteen tekniset tiedot ylläolevasta pdf-tiedostosta!

Ota yhteyttä

PUH. 017-5800 818