Tuoteryhmät > VEDENLAATU: Käsimittarit, sondit, poijut, kalanviljely, kalibrointiliuokset > PUHDASVESI - käsimittarit > YSI ProSolo ODO/CT Optinen happi, johtokyky, saliniteetti, TDS, lämpötila

PRO OTC - käsimittarit

OPTINEN HAPPI, JOHTOKYKY, TDS, SALINITY JA LÄMPÖTILA

UUTUUS 1/2019

ProSolo ODO/CT; optinen happi, johtokyky, saliniteetti ja lämpötila kts. esite oikea yläkulma.

Käyttökohde: Kalatalous, puhdas- jäte- ja  pohjavesi.jne.

Pro Solo ODO/CT on uusin päivittynyt versio YSI ODO:sta johon lisätty johtokyky ja saliniteetti.. Optisen liuenneen hapen (DO) teknologiassa ProSolo hyödyntää "älykästä" digitaalista sensori-teknologiaa, joten kalibrointi on erittäin helppoa ns. yhden käden kalibrointi, erittäin helppo ja nopea, ilman mebranien vaihtoa tai nesteiden kanssa "läträämistä". Luminesenssi -teknologia lyhentää sensorien kalibroinnin ja huollon tarvitsemaa aikaa, koska niitä tehdään keskimäärin vain kerran vuodessa. Ei ole mitään puhdistettavia elektrodeja tai vaihdettavia liuoksia/ kalvoja. Käytöstä riippuen, kalibrointi voi pysyä vakaana jopa vuoden.  Optinen teknologia lisää myös DO-tarkkuutta ja eliminoi anturin likaantumisen tavanomaisilla kaasuilla kuten rikkivedyllä.

 

ProSolo on IP 65 suojaluokiteltu; iskunkestävä, näyttö kelluu, kestää erittäin hyvin pakkasta ja siinä on taustavalaistu näyttö, jossa tulokset on esitetty suurin numeroin

 

ProODO™:n luminesenssi-anturiteknologia soveltuu erityisen hyvin sekä jätevesien, avovesien että merialueiden niukkahappisten alueiden kartoittamiseen, eli se soveltuu oikein hyvin myös kalanviljelyyn. Käyttämänsä teknologian ansiosta anturi ei syö/kuluta happea mitatessaan, vaan tuottaa pitkäaikaisesti luotettavaa happidataa erittäin haastavistakin kohteista. Solo tarjoaa laajan mittausalueen (0 - 500 %) erottelukyvyn ollessa 0,1 %. Paikkakohtaisten mittausdatojen nimeäminen on helppoa ja tulostensiirto onnistuu vaivattomasti USB-portin kautta. Vaativissa talviolosuhteissa Solo on erittäin käyttäjäystävällinen: hyvin pakkasta kestävä rakenne, mittarissa on suuri värinäyttö, jossa on ns. yö-näyttö mahdollisuus ( valaistus ).  Venetyöskentelyssä täysin vesitiiviillä rakenteella, IP-67 iskunkestävyydellä, mittarinäytön kelluvuudella ja miellyttävillä kaapelimateriaaleilla on suuri vaikutus työn sujuvuuteen.

 

ProSOLO on paras valinta olipa kyseessä: Kalatalous, pinta-, pohja-, jäte- tai teollisuuden prosessivedet. Sillä on 30 pv tyytyväisyystakuu sisältäen palautusoikeuden. Suomessa useita satoja mittareita käytössä!

 

Tutustu tarkemmin esitteeseemme ja pyydä tarvittaessa lisätietoja! 

 

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi. 

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA
alk. 250€ / viikko +alv

Ota yhteyttä

PUH. 017- 5800 818