YSI ODO 200 + muut optiset vedenlaatuanturit

edullinen optinen happimittari & lämpötila. Automaatioasemat eri vedenlaaduille optisena.

kalanviljelyALtaiden vedenlaadun tarkkailuun ja näytteenottoon

Liuenneen hapen mittaukseen uutuus, ProSolo ODO, optinen happimittari on erittäin tarkka liuenneen hapen mittauksessa, siinä on helppo ns. ilmakalibrointi. Ei nesteiden lisäystä eikä kalvojen vaihtoa - vaan luminesenssi teknologian tuomat edut. Suojausluokka on IP67, joten mittari on täysin vedenpitävä ja kelluva, lisäksi se on iskusuojattu. Lisätietoa löydät esitteestä oikeasta yläkulmasta.

EcoSence ODO200, edullinen optinen happimittari on erittäin suosittu kalanviljeliöiden keskuudessa. Mittari on pienikokoinen ja siinä on helppo ns. ilmakalibrointi. Ei nesteiden lisäystä eikä kalvojen vaihtoa - vaan luminesenssi teknologian tuomat edut.

Kalanviljelyn vedenlaadun mittaukseen löydätte lisää eri veden laatumittareita osiosta: PUHDASVESI esim. ProDSS ja EXO vedenlaatusondi.

EcoSense-sarjasta löytyvät edulliset vedenlaatumittarit; optinen happi , johtokyky ja pH. Edullisissa ja silti tehokkaissa EcoSense-mittareissamme yhdistyvät helppokäyttötoiminnot: vettä hylkivä ulkorakenne ja hyvä ergonomia. Tutustu mittaritarjontaan erillisessä EcoSense-esitteessämme tai kysy tuotteista suoraan meiltä!

YSI-5500D-vedenlaatujärjestelmällä voidaan mitata yhtäaikaisesti jopa neljää (4) eri tankkia optisesti (optinen happianturi).

YSI-5200-vedenlaatujärjestelmällä voidaan samanaikaisesti mitata happi/Polarographic, johtokyky, lämpötila, ORP, suolaisuus/salinity ja TDS. Lisäksi laitteeseen on yhdistettävissä kaksi muunneltavissa olevaa sisääntuloa ylimääräisten antureiden ja laitehallinnan parantamiseksi. YSI on rakentanut vuonna 2015 USA:n suurimman kalanviljelylaitoksen vedenlaadun mittausjärjestelmän.

Automaattiset vedennäytteenottimet ja teleskooppinäytteenottimet löydätte valikosta "Vesi- näytteenottimet".