vedenlaatu ja näytteenotto kalanviljelyyn

kalanviljelyaltaiden vedenlaadun tarkkailuun ja näytteenottoon

GWM tarjoaa laajan tuotevalikoiman kalaviljelyyn.

YSI 5500D:en vedenlaatu järjestelmällä voidaan mitatta yhtäaikaisesti, jopa 4 optista happianturia eri tankeista.

YSI 5200:llä voidaan samanaikaisesti mitata happi/Polarographic, johtokyky, lämpötila, ORP, suolaisuus/salinity ja TDS. YSI on rakentanut vuonna 2015 USA:n suurimman kalanviljelylaitoksen vedenlaadun mittausjärjestelmän. Lisäksi laitteeseen on yhdistettävissä kaksi muunneltavissa olevaa sisääntuloa ylimääräisten antureiden ja laitehallinnan parantamiseks

ProODO, optinen happikäsimittari on erittäin suosittu liuenneen hapen optinen mittari kalanviljeliöiden keskuudessa jossa on erittäin helppo ns. ilmakalibrointi , lisätietoa löydät suomenkielisestä esitteestä, oikeasta yläkulmasta. Lisätietoja ja kuvia myös valikosta Puhdasvesi - Käsimittarit.

Automaattiset vedennäytteenottimet ja teleskooppinäytteenottimet löydätte valikosta, vesi- näytteenottimet omasta valikostaan.

EcoSense- sarjasta löytyvät edulliset vedenlaatumittarit; Happi (optinen happi), Johtokyky ja pH.

Marvet Junior on  hyvin suosittu happimittari edullisen hintansa ja erittäin vahvan anturirakenteen ansiosta. Marvetin happianturi on helposti puhdistettavissa, eikä siinä ole helposti rikkoutuvaa mebraanikalvoa. Katso lisää valikosta Vedenlaatu - Jätevesi.