Tuoteryhmät > LÄMPÖTILAN MITTAUKSET: vedet > CTD: YSI CastAway, helppokäyttöinen ja edullinen

vedenlaatu - profilointi

YSI CastAway-CTD

YSI CASTAWAY-CTD  - SÄHKÖNJOHTAVUUDEN, LÄMPÖTILAN JA SYVYYDEN PROFILOINTIIN

YSI CastAway-CTD on edullinen, kevytrakenteinen ja helppokäyttöinen hydrografinen mittalaite nopeaan ja tarkkaan sähkönjohtavuuden, lämpötilan ja syvyyden profilointiin (0- 100m). Laitteeseen integroitujen elektrodien (6 kpl) sekä läpivirtauskammion että laitteen hyödyntämien Bluetooth ja GPS-teknologioiden ansiosta CastAway-CTD on erittäin kenttäkelpoinen ja tarkka instrumentti. 

Kämmeneen hyvin istuva CastAway-CTD rekisteröi jokaisen mittaustuloksen yhteyteen sekä aika- että paikkatiedon. Paikkatiedot on luettavissa ennen ja jälkeen profiloinnin, muut mittaustulokset (sjk, lämpötila, suolaisuus ja syvyystiedot) on tarkasteltavissa laitteen näytöltä läpi koko mittauksen. Raakadata voidaan helposti ladata Bluetooth-yhteyden avulla Windows-käyttöjärjestelmällä varustettuun tietokoneeseen. Tulokset on tarpeen mukaan analysoitavissa ja tulostettavissa käyttäjän itse valitsemana ajankohtana.

Laitteen kotelointi on kestävä/ korroosiota kestävä. Virtalähteenä on 2 x AA-paristo. CastAway toimitetaan pienikokoisessa, kenttäkäyttöön soveltuvassa kuljetussalkussa.

Tarkemmat tiedot esitteestämme sivun ylälaidassa.

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

Ota yhteyttä

PUH. 017-5800 818