Tuoteryhmät > ÖLJYTESTIT, -PUMPUT ja -RAJAPINTAMITTARIT > Öljyvuodot: automaattinen pumppausjärjestelmä kaivoista ja havaintoputkista.

C.E.T. magnum spill buster

ÖLJYPOHJAISTEN TUOTTEIDEN PUMPPAUKSEEN

Automaattinen öljypohjaisten tuotteiden pumppausjärjestelmä kaivoista tai pohjavesihavaintoputkista C.E.T. Magnum Spill Buster.

Magnum Spill Buster
on automatisoitu öljykerrosten pumppausjärjestelmä. Se on suunniteltu poistamaan kelluvia öljytuotteita (LNAPL) kaivojen tai vähintään 2" havaintoputkien pintaveden päältä. Järjestelmän pumppausyksikkö tunnistaa automaattisesti öljykerrokset ja pumppaa ne keräyssäiliöön.

Pumppausjärjestelmän laskiessa pumppuyksikön esim. pohjaveden havaintoputkeen tunnistaa se paksuudeltaan yli 12 mm:n öljykerrokset. Kun öljykerroksen paksuus ylittää 12 mm, järjestelmä pumppaa öljyn automaattisesti keräyssäiliöön.

Öljykerrokset itsetunnistava pumppuyksikkö mahdollistaa pumppauksen myös vesi/öljykerroksen pinnankorkeuden vaihdellessa voimakkaasti. Tämä on hyödyllistä alueilla, joissa pohjaveden korkeustason tiedetään vaihtelevan voimakkaasti. Järjestelmä on helposti konfiguroitavissa pumppaamaan myös vettä raskaampia (DNAPL) yhdisteitä. Magnum Spill Buster ei pumppaa vettä. 

Ominaisuudet:
  • Pumppaa ainoastaan öljypohjaisia tuotteita; Ei vettä - kustannustehokas!
  • Kelajärjestelmä on pienikokoinen, joten se voidaan asentaa helposti esim. havaintoputken päähän.
  • Järjestelmää voidaan käyttää "kelluviin" (LNAPL) tai "vajoaviin" (DNAPL) tuotteisiin vähäisin säädöin.
  • Veden aleneminen voidaan liittää järjestelmään Water Depression -moduulin avulla.
  • Kapeat kaapeliliittimet ovat erittäin vahvatekoiset ja helpot puhdistaa.
  • Käyttöjännite on 230 V tai 24 V DC akut. Aurinkopaneelikäyttömahdollisuus on saatavana vaativiin käyttöolosuhteisiin tai syviin pumppauskohteisiin, joissa ei ole verkkovirtaa saatavana.
Magnum Spill Buster -säätöyksikössä on prosessoripohjainen säätöjärjestelmä, joka koordinoi ja näyttää järjestelmätoiminnot. "Liitintaskun" ansiosta kaapelien liittäminen, säätöparametrien asettaminen ja 12/24 V DC tai 230 V liitännän kytkentä on helppoa. Säätöyksikössä on myös RS-485 tiedonsiirtoportti aina 31 muun yksikön ja maks. 1 km etäisyydellä olevan PC:n liittämiseksi.

Magnum Spill Buster -pumppuanturin halkaisija on 4,9 cm, ja siinä on Alpha-Array
rajapintasensori, joka ilmaisee veden öljypohjaisen tuotteen rajapinnan. Sensori on kehitetty NASA:lle suunnitellusta avaruusalusten polttoaineen mittauslaitteesta, ja se on ainutlaatuinen ympäristöteollisuuden rajapintasensori. Noncontact-sensorina se on lähes immuuni likaantumiselle, joka on käytännöllisesti katsoen kaikkien muun tyyppisten sensorien ongelma (ml. johtavat, kelluvat optiset ja jopa radiotaajuutta käyttävät menetelmät). Laitteen 12 V DC pumppu on alun perin kehitetty dieselin pumppaamiseen ja modifioitu kestämään likaisten tuotteiden pumppaamista kaivoista.

Auto Seeker -kela on kaivoputken päähän sijoitettava pieni, moottoroitu kela, joka nostaa ja laskee pumppuanturia automaattisesti seuraten öljytuotteen rajapintaa. Tämä tekee järjestelmän käytön hyvin tehokkaaksi myös silloin kun pohjaveden korkeus vaihtelee voimakkaasti. 

Maksatko veden poistamisesta?

Magnum Spill Buster
ei pumppaa vettä. Spill Busterin avulla sinun ei tarvitse maksaa haitallisten jätteiden maksua pelkästä vedestä.

Ota yhteyttä

You must install Adobe Flash to view this content.