Tuoteryhmät > LÄMPÖTILAN MITTAUKSET: vedet > Lämpötila- ja pinnankorkeusloggeri Solinst EDGE

EDGE: lämpötila- ja pinnankorkeusloggeri

 

Solinst Levelogger EDge

Levelogger® EDGE on vapaasti ohjelmoitavissa oleva vedenpinnan korkeuden ja lämpötilan loggeri, jossa on suuri muistikapasiteetti 120 000 lukemaa. Loggeri on ihanteellinen ja edullinen tapa tallentaa veden pinnankorkeustietoja pohjavesihavaintoputkissa. Muita sovelluskohteita ovat porausreiät, mittapadot, järvet, joet, avosäiliöt, satamat jne.

Leveloggerilla on erittäin korkea resoluutio ja 0.05 % tarkkuus sekä muistikapasiteetti 120 000 lukemajaksolle. Dataloggerissa on 10 vuotta kestävä sisäinen akku, mittausintervallin ollessa  15 min. Paineanturi ja lämpötila-anturin ovat  suojassa  sylinterin sisällä. EDGE on täysin huoltovapaa; Se on päällystetty korroosiota kestävällä sirkoniumnitridillä. Suljettu rakenne tekee puhdistuksen helpoksi ja nopeaksi ja tarjoaa suojan pumppujen tai salamoiden aiheuttamia virtapiikkejä vastaan. Ulkomitat ovat Ø 22 mm x pituus 159mm.

Toimitukseen kuuluva helppokäyttöinen ohjelmisto mahdollistaa mittauksen lineaarisena, tapahtumapohjaisena tai käyttäjän määrittelemin aikavälein 0.5 sekunnista aina 99 tuntiin asti. Tiedon lataus sisältää täydellisen mittaustulosraportin ja grafiikan. Laitteessa on automaattinen lämpötilakompensointi. Barologgeri tekee ilmanpaineen kompensoinnin. Barometrinen ohjelma vähentää ilmanpaineen vaikutuksen vedenpinnan korkeuslukemaan eli kompensoi ilmanpaineen vaikutuksen.

Leveloggerit voidaan yhdistää suoralukukaapeliin välitöntä tiedonsiirtoa varten tai varustaa vaijeriripustuksella.

Mittausalue: 0 -> 2, 5,10, 20, 30, 100 m aina 200 metriin asti.

Erillinen Barologgeri tarvitaan vähentämään ilmanpaineen vaikutusta, suositus on yksi barologgeri 20 km säteelle.

Esim. jos halutaan mitata 5 pohjavesiputkea, tarvitaan: 

5 Edge-pinnankorkeusloggeria + 1 Edge-Barologgeri + kommunikaatiopakkaus.