Tuoteryhmät > LÄMPÖTILAN MITTAUKSET: vedet > Lämpötila- ja pinnankorkeusloggeri Solinst EDGE

EDGE: lämpötila- ja pinnankorkeusloggeri

 

Solinst Levelogger EDge

Levelogger® EDGE on vapaasti ohjelmoitavissa oleva veden pinnankorkeuden ja lämpötilan loggeri. Loggerin muistikapasiteetti on 120 000 lukemaa. Loggeri on ihanteellinen ja edullinen tapa tallentaa veden pinnankorkeustietoja pohjavesihavaintoputkissa. Muita sovelluskohteita ovat mm. porausreiät, mittapadot, järvet, joet, avosäiliöt ja satamat.

Leveloggerilla on erittäin korkea resoluutio ja 0.05 % tarkkuus. Dataloggerissa on 10 vuotta kestävä sisäinen akku, mittausintervallin ollessa 15 min. Paineanturi ja lämpötila-anturi ovat  suojassa sylinterin sisällä. EDGE on täysin huoltovapaa. Se on päällystetty korroosiota kestävällä zirkoniumnitridillä. Suljettu rakenne tarjoaa suojan pumppujen tai salamoiden aiheuttamia virtapiikkejä vastaan ja mahdollistaa helpon ja nopean puhdistuksen. Ulkomitat ovat Ø 22 mm x pituus 159 mm.

Toimitukseen kuuluva helppokäyttöinen ohjelmisto mahdollistaa mittauksen lineaarisena, tapahtumapohjaisena tai käyttäjän määrittelemin aikavälein 0.5 sekunnista aina 99 tuntiin asti. Tiedon lataus sisältää täydellisen mittaustulosraportin ja grafiikan. Laitteessa on automaattinen lämpötilakompensointi. Barologgeri tekee ilmanpaineen kompensoinnin. Barometrinen ohjelma vähentää ilmanpaineen vaikutuksen vedenpinnan korkeuslukemaan eli kompensoi ilmanpaineen vaikutuksen.

Leveloggerit voidaan yhdistää suoralukukaapeliin välitöntä tiedonsiirtoa varten tai varustaa vaijeriripustuksella.

Mittausalue: 0 -> 2, 5,10, 20, 30, 100 m aina 200 metriin asti.

Erillinen Barologgeri tarvitaan vähentämään ilmanpaineen vaikutusta, suositus on yksi barologgeri 20 km säteelle. Esim. jos halutaan mitata 5 pohjavesiputkea, tarvitaan: 

5 Edge-pinnankorkeusloggeria + 1 Edge-Barologgeri + kommunikaatiopakkaus.