veden laadun monitorointipoijut

pintavesien ja merien automaattiseen vedenlaadun mittaamiseen ja mallintamiseen

EMM2.0 on kevytrakenteinen "yhdenmiehen asennettavissa oleva / 15kg "  peruspoiju, johon voidaan asentaa kiinteästi esim. EXO2 tai EXO1 vedenlaatusondi.

YSI:n keskikokoiset EMM68 ja EMM700 on suunniteltu järville ja suojaisiin meriolosuhteisiin. Vedenlaadun monitorointipoijut on suunniteltu sovelluksiin, joissa vaaditaan täysimittaista anturivalikoimaa ja kohtuullisen helposti/kevyesti ankkuroitavia poijuja, ns. kahden miehen asennettavissa olevia. Niiden huippuluokan kelluvuus tukee laajan laitepatteriston istuvuutta tähän kokonaisuuteen; pakettiin kuuluu GSM / GPRS tai satelliittipohjainen tiedonsiirto, tiedonkeruujärjestelmä, meteorologiset sensorit sekä YSI:n laajat valikoimat moniparametriantureita esim. EXO2 

EMM2.0 on avomeripoiju, erittäin laajoilla mittausmahdollisuuksilla.

Profiler 0 - 100 m on rakennettu meren tai järven vertikaaliseen tutkimiseen vesikolumista. Edellisessä valikossa on laajasti myös esitelty Turun Yo/ Seilin & Turun AMK profileria ja Jyväskylä Yo ympärivuoden toimivaa lauttaprofileria.

Mikäli valmiista valikoimasta ei löydy täysin soveltuvaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä niin räätälöidään sopiva poijukokonaisuus yhdessä. YSI:n järjestelmä- ja huolto-osaston ammattiapu ovat käytettävissäsi.

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.