Tuoteryhmät > VEDENLAATU: Käsimittarit, sondit, poijut, kalanviljely, kalibrointiliuokset > PUHDASVESI - käsimittarit > YSI Pro Swap- yksi valittu optinen anturi + pinnankorkeus + lämpötila

YSI pro Swap

- yksi vapaasti valittu optinen vedenlaatuanturi + lämpötila+ syvyys-

UUTUUS 3-2020 - PRO-SWAP AMMATTILAISILLE

  • lämpötila + yksi valittu optinen vedenlaatuanturi
  • lämpötila + pinnankorkeus + yksi valittu optinen vedenlaatuanturi

Nyt saatavilla älykkäät optiset yksittäiset vaihdettavat vedenlaatuanturit digitaalisena. Digitaaliset anturit ovat erittäin vakaita ja nopeita kalibroida. Istukkaan kiinnitetään haluttu mittausanturi, jolloin mittari tunnistaa asennetun  anturin automaattisesti. Anturivaihtoehtoja: Sameus, ammonium, kloridi, johtokyky, nitraatti, happi( optinen ), pH, pH/ORP, Total Algae PC tai Total Algae PE.

Jos teillä on moniparametrimittari Pro DSS, niin sen anturit käyvät suoraanmittariin.

Suosituin anturikokonaisuus on:  Sameus & lämpötila 4m kaapelilla. Esimerkiksi jos tarvitsette myöhemmin vaikkapa happimittaria, niin Swapiin voi tilata jälkikäteen esim. pelkän happianturin. Anturi mahtuu myös ohuempiin pohjavesiputkiin kuin perinteiset usean parametrin anturit yleensä ulkohalkaisijan olessa ainoastaan 1" ( ø 25,4mm )

Mittausanturiin voidaan myös valita optiona pinnankorkeus/syvyys, jolloin anturin syvyys veden pinnasta näkyy heti mittarin näytössä. Erinomainen vesikolumin profiloinnissa

Pro-sarjan mittarit ovat värinäytöllisiä, iskunkestäviä, vesitiiviitä IP67 ja niillä on laaja 3 vuoden takuu. Kts. tarkemmat tiedot oikealla olevasta esitteestä.

Maahantuoja: Yli 20 vuoden ajan GWM-Engineering Oy toiminut Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.