Pro dss        titaanirunkoisilla digitaalisilla antureilla  

ysi prodss - uusi KÄSIMITTARI digitaalisilla antureilla  

Käyttökohde: teollisuusvedet, hidasvirtauspumppaus/ Low Flow Sampling, pohja- ja avovedet, kalatalous  jne.

ProDSS:ään on  valittavissa anturit 17 eri mittausparametristä, joiden lisäksi laite tallentaa tarvittaessa syvyys- ja paikkatiedon. Digitaaliset anturit ovat erittäin käyttäjäystävällisiä, nopeita ja  kalibroitavissa myös maasto-olosuhteissa.

Uutuusmittari ProDSS:ään on valittavissa samanaikaisesti mitattaviksi käsimittareihin usein toivottu mittauskombinaatio: optinen happi, sameus, johtokyky, pH ja lämpötila. Mittariin optiona saatavan syvyysmitta-anturin ansiosta on DSS ihanteellinen happettomien kerrostumien tai teollisuusvesien profilointiin. Mittauspiste voidaan sitoa/paikantaa GPS:n ja mittausanturin syvyystiedon perusteella erittäin tarkasti.

ProDss soveltuu erityisen hyvin hidasvirtausmittauksiin selvitettäessä teollisuusprosessien vaikutuksia pohjavesien laatuun.

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.