Pro dss        titaanirunkoisilla digitaalisilla antureilla  

ysi pRo dss - uusi KÄSIMITTARI vapaasti valittavilla digitaalisilla antureilla + syvyys+ gps

Käyttökohde: Teollisuusvedet, Low Flow- sampling, pohjavedet, avovedet, kalatalous  jne.

ProDSS on esimmäinen pienikokoinen multiparametrimittari, johon on valittavissa anturit 17 eri mittausparametristä + syvyys+ GPS kompaktissa anturikoossa. Digitaaliset anturit ovat erittäin käyttäjäystävällisiä,  nopeita ja tarvittaessa kalibroitavia myös maasto-olosuhteissa. Uutuusmittariin ProDSS:ään voidaan nyt valita usein käsimittariin toivottu anturikombinaatio: Optinen happi, sameus, johtokyky, pH ja lämpötila mitattavaksi samanaikaisesti. Mittauspisteet voidaan tallentaa GPS-paikkannusta hyödyntäen. DSS on ihanteellinen happettomien kerrostumien tai teollisuusvesien profilointiin siinä optiona olevan syvyysmitta-anturin ansiosta. Eli mittauspiste voidaan sitoa/paikantaa GPS:n ja mittausanturin syvyystiedon perusteella erittäin tarkasti. Ns. vesikolumnin profilointi (kts. erillinen esite).

ProDss soveltuu erityisen hyvin hidasvirtausmittaukset teollisuuden vaikutus alueella olevien pohjavesien laadun  selvittämiseen -Low Flow-sampling

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

Ota yhteyttä

PUH. 017- 5800 818