Pro dss        titaanirunkoisilla digitaalisilla antureilla  

ysi pRo dss - uusi KÄSIMITTARI digitaalisilla antureilla  

Käyttökohde: teollisuusvedet, hidasvirtauspumppaus, pohja- ja avovedet, kalatalous  jne.

ProDSS on esimmäinen pienikokoinen multiparametrimittari, johon on valittavissa anturit 17 eri mittausparametristä + syvyys+ GPS kompaktissa anturikoossa. Digitaaliset anturit ovat erittäin käyttäjäystävällisiä, nopeita ja tarvittaessa kalibroitavissa myös maasto-olosuhteissa. Uutuusmittariin ProDSS:ään voidaan nyt valita usein käsimittariin toivottu anturikombinaatio: Optinen happi, sameus, johtokyky, pH ja lämpötila mitattavaksi samanaikaisesti. Mittauspisteet voidaan tallentaa GPS-paikkannusta hyödyntäen. Mittariin optiona saatavan syvyysmitta-anturin ansiosta on DSS ihanteellinen happettomien kerrostumien tai teollisuusvesien profilointiin. Mittauspiste voidaan sitoa/paikantaa GPS:n ja mittausanturin syvyystiedon perusteella erittäin tarkasti.

ProDss soveltuu erityisen hyvin hidasvirtausmittauksiin selvitettäessä teollisuusprosessien vaikutuksia pohjavesien laatuun.

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

Ota yhteyttä

PUH. 017- 5800 818