YSI Professional

YSI Professional plus 

Vakioantureina lämpötila & johtokyky, joiden lisäksi valittavissa kolme seuraavista parametreistä: happi, pH, ORP, nitraatti*, ammonium*, kloridi*, TDS ja suolaisuus

YSI:n kannettavien mittauslaitteiden Professional-sarja on markkinoiden helppokäyttöisin ja monipuolisin vedenlaatumittari kentälle ja laboratorioon. PRO-sarja on ammattimaiseen käyttöön: täysin vedenpitävä (IP-67) ja iskunkestävä, lisäksi näyttö on vedessä kelluva. Vaihdettavia kaapeleita on 1, 4, 10, 20 ja 30 metrin pituisina. Mittari kestää erittäin hyvin pakkasta ja siinä on valittavissa ns. yönäyttönäppäin hämärän aikana työskentelyyn. Mittauspisteiden tunnistetietojen tallentaminen (100 kansiota & 5000 mittausta muistiin) ja esiasettelu/mittauspisteiden nimeäminen (esim. Hp 67) on vaivatonta ja nopeaa, samoin tulosten lukeminen ja selaaminen. Valitse mittaustarpeisiisi parhaiten soveltuvat sensorit ja sopiva kaapelinpituus - erittäin kustannustehokkaaseen hintaan. Mittarilla on 3 vuoden takuu ja mittausantureilla 1 vuoden takuu.

Professional Plus on paras valinta olipa kyseessä pinta-, pohja-, jäte- tai teollisuuden prosessivedet ja sillä on 30 pv tyytyväisyystakuu - täydellä palautusoikeudella.

* Ammonium-, nitraatti- ja kloridisensorit VAIN puhtaille ja pintavesille.

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.