Tuoteryhmät > PUMPUT POHJAVESILLE > 0- 35m SS-monsuuni ja 0- 45m Hurricane. Ammattikäyttöön

AKKUKÄYTTÖISET RST POHJAVESIPUMPUT

akkupumput, säädettävällä tuotolla 2" -Hp -  ammattimaiseen käyttöön -

SS-Monsuuni 0 - 35 m, SS-Hurricane 0 - 45 m ja Mega Monsuuni 0 - 60 m
Ruostumattomasta teräksestä  Monsuuni -tuoteperheeseen kuuluu neljällä eri nostokorkeudella olevaa pumppumallia. Akkukäyttöisissä 12 voltin ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa pumpuissa on portaattomasti säädettävä pumpaustuotto. Pumpun mitat: Ø 47 x 150 mm, sopii alkaen 2"-havaintoputkelle. Pumppumoduuli on helppo avata ja puhdistaa myös kenttäolosuhteissa.  Pumppukärjen reikäsiiviä minimoi pienten kivien ja roskien kulkeutumisen pumppuun, mikä vähentää tukkeutumista tai pumpun moottorin vaurioitumista. Moduuli on myös yksinkertainen puhdistaa ja siten ristiin-kontaminaatio on vältettävissä. Normaalissa käytössä pumpun moottori kestää yli 500 tuntia. Jos moottori vioittuu, uusi moottori on vaihdettavissa maastossa alle minuutissa. Toimitukseen kuuluu varamoottori. Pumput on suunniteltu vaativiin kenttäolosuhteisiin. GWM tarjoaa laajat huolto- ja varaosapalvelut maahantuomilleen pumpuille.

Pumppausteho on säädettävissä Power Booster 2 -säätimellä. Katso tuotto yläpuolella olevasta kuvagalleriasta. SS-monsuuni on Suomen suosituin ammattilaisten käytössä oleva näytteenottopumppu.

Mini-Monsuunissa 0 - 30 m on vain pumppu ja 34 m kaapeli, ja se on suoraan kytkettävissä 12 V akkuun. Sen tuotto ei ole säädettävissä eikä siinä ole kelaa. Nostokorkeus on max 30 m.

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

Ota yhteyttä

PUH. 017- 5800 818