Tuoteryhmät > XRF-analysaattorit > Romupihat, kierrätysteräkset, Katalysaattorit

XRF metallinkierrätykseen 

3 vuoden takuulla

 

Olympus on julkaissut ennen näkemättömillä ominaisuuksilla olevan VANTA XRF -tuoteperheen 3 vuoden takuuajalla.

VANTA-sarjan analysaattorit ovat erittäin tarkkoja ja nopeita myös keveiden alkuaineiden analysoinnissa. Mutta kestääkö se muutakin kuin laboratorio-olosuhteita?

Kyllä kestää.VANTA on markkinoiden ainoa XRF-analysaattori, joka on virallisesti pudotustestattu 1,2 metristä. Tiiveysluokitukseltaan IP65 analysaattori kestää painepesurihuuhtelun. Analysaattorin detektori on suojattu iskunkestävällä mittausikkunalla ja mekaanisella suojalevyllä, joka väistyy sivuun mittauksen ajaksi.

Mittaukset korkeissa lämpötiloissa ovat haasteelliset.  Esim. 8-10 tunnin työvuoro auringon paisteessa kierrätyspihalla kuormittaa elektroniikkaa huomattavasti. Tästä syystä Olympus tarjoaa sisäänrakennetun lisätuulettimen, joka käynnistyy automaattisesti.     

Vantassa on ennennäkemättömät mittaustulosten raportointiominaisuudet. Tiedonsiirtoon on valittavissa useita eri tapoja: Bluetooth, WiFi, SDD-kortti, USB-muistitikku tai voit siirtää tulokset suoraan tietokoneellesi. Tulosten käsittelyyn on erillinen ohjelma, jonka avulla esität yrityksen omilla tunnistetiedoilla varustetuissa taulukoissa numeeriset tulokset sekä spektrit, kuvat mittauskohteesta jne. Analysaattorissa on kaksi (2) erillistä kameraa, kollimaattori sekä sisäänrakennettu GPS-paikannusjärjestelmä.

Hyvin suosittu ominaisuus on romupiha käytössä, integroitu kamera, jolla mitattava kappale kuvataan ensiksi ja analysoidaan. Kuva voidaan liittää PDF-raporttiin analyysitulosten mukaan. 

CarCat -katalysaattori kierrättämisestä on tullut yhä suositumpaa. Vanta- sarja tarjoaa myös  katalysaattoreiden jalometallien määrittämiseen kustannustehokkaan vaihtoehdon.