Tuoteryhmät > XRF-analysaattorit > Kierrätysteräkset ja Romumetallin analysointi ja luokitus. Katalysaattorit

romumetallin lajittelu ja katalysaattoreiden mittaus 

Olympus on julkaissut ennennäkemättömillä ominaisuuksilla olevan VANTA XRF -tuoteperheen 3 vuoden takuuajalla.

VANTA-sarjan XRF analysaattorit ovat erittäin tarkkoja ja nopeita myös keveiden alkuaineiden analysoinnissa. Mutta kestääkö se muutakin kuin laboratorio-olosuhteita?

Kyllä kestää.VANTA on markkinoiden ainoa XRF-analysaattori, joka on virallisesti pudotustestattu 1,2 metristä. Tiiveysluokitukseltaan IP55 analysaattori kestää painepesurihuuhtelun. Analysaattorin detektori on suojattu iskunkestävällä mittausikkunalla ja mekaanisella suojalevyllä, joka väistyy sivuun mittauksen ajaksi.

Mittaukset korkeissa lämpötiloissa ovat haasteelliset.  Esim. 8-10 tunnin työvuoro auringon paisteessa kierrätyspihalla kuormittaa elektroniikkaa huomattavasti. Tästä syystä Olympus tarjoaa sisäänrakennetun lisätuulettimen, joka käynnistyy automaattisesti.     

Vantassa on ennennäkemättömät mittaustulosten raportointiominaisuudet. Tiedonsiirtoon on valittavissa useita eri tapoja: Bluetooth, WiFi, SDD-kortti, USB-muistitikku tai voit siirtää tulokset suoraan tietokoneellesi. Tulosten käsittelyyn on erillinen ohjelma, jonka avulla esität yrityksen omilla tunnistetiedoilla varustetuissa taulukoissa numeeriset tulokset sekä spektrit, kuvat mittauskohteesta jne. Analysaattorissa on kaksi (2) erillistä kameraa, kollimaattori sekä sisäänrakennettu GPS-paikannusjärjestelmä.

 Kysy lisää Juhalta puh: 0400-299660 tai juha@gwm.fi