Tuoteryhmät > VEDENLAATU: Käsimittarit, sondit, poijut, kalanviljely, kalibrointiliuokset > JÄTE- JA TEOLLISUUSVEDET > YSI ProSolo ODO/CT Optinen happi, johtokyky, saliniteetti, TDS, lämpötila

 SOLO odo ja OTC  

  • ODO: OPTINEN HAPPI & LÄMPÖTILA

  • OTC:OPTINEN HAPPI & lämpötila + JOHTOKYKY, TDS, SALINIteetti 

UUTUUS 1/2019

  1. ProSolo ODO: optinen happi & lämpötila 
  2. OTC:  optinen happi & lämpötila  + johtokyky,TDS, saliniteetti.

Pro Solo ODO on päivitetty versio YSI ODO:sta. Optisen liuenneen hapen (DO) teknologiassa ProSolo hyödyntää "älykästä" digitaalista sensoriteknologiaa, joten kalibrointi on erittäin helppoa.  Kyseessä on ns. yhden käden kalibrointi, joka on erittäin helppo ja nopea ilman kalvojen vaihtoa tai nesteiden kanssa "läträämistä". Luminesenssiteknologia lyhentää sensorien kalibroinnin ja huollon tarvitsemaa aikaa; huollon tarve on keskimäärin vain kerran vuodessa. Ei ole mitään puhdistettavia elektrodeja tai vaihdettavia liuoksia/ kalvoja. Käytöstä riippuen voi kalibrointi pysyä vakaana jopa vuoden. Optinen teknologia lisää myös DO-tarkkuutta ja eliminoi anturin likaantumisen tavanomaisilla kaasuilla kuten rikkivedyllä. 

ProSolo on IP 67 suojaluokiteltu; iskunkestävä, näyttö kelluu, kestää erittäin hyvin pakkasta ja siinä on taustavalaistu näyttö, jossa tulokset on esitetty suurin numeroin. 

ProODO™:n luminesenssi-anturiteknologia soveltuu erityisen hyvin sekä jätevesien, avovesien että merialueiden niukkahappisten alueiden kartoittamiseen. Mittari soveltuu oikein hyvin myös kalanviljelyaltaiden happipitoisuuden tarkkailuun. Käyttämänsä teknologian ansiosta anturi ei syö/kuluta happea mitatessaan, vaan tuottaa pitkäaikaisesti luotettavaa happidataa erittäin haastavistakin kohteista. Solo tarjoaa laajan mittausalueen (0 - 500 %) erottelukyvyn ollessa 0,1 %. Paikkakohtaisten mittausdatojen nimeäminen on helppoa ja tulostensiirto onnistuu vaivattomasti USB-portin kautta. Vaativissa talviolosuhteissa Solo on erittäin käyttäjäystävällinen: hyvin pakkasta kestävä rakenne, mittarissa on suuri värinäyttö, jossa on ns. yö-näyttö mahdollisuus (valaistus). Venetyöskentelyssä täysin vesitiiviillä rakenteella, IP-67 iskunkestävyydellä, mittarinäytön kelluvuudella ja miellyttävillä kaapelimateriaaleilla on suuri vaikutus työn sujuvuuteen.

 OTC- malli:  optinen happi & lämpötila  + johtokyky,TDS, saliniteetti. OTC malliin on lisätty mittauspatrametrit johtokyky,TDS ja salineetti.

ProSOLO on paras valinta olipa kyseessä: Kalatalous, pinta-, pohja-, jäte- tai teollisuuden prosessivedet. Sillä on 30 pv tyytyväisyystakuu sisältäen palautusoikeuden. Suomessa useita satoja mittareita käytössä! 

Tutustu tarkemmin esitteeseemme ja pyydä tarvittaessa lisätietoja! 

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.

 

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

Ota yhteyttä

PUH. 017- 5800 818