star-oddi milli-t lämpötilan mittaukseen

star-oddi dst milli-T

DST Milli-T on minikokoinen, syvissäkin vesissä toimiva lämpötilaloggeri. Mittaustulokset tallentuvat loggerin sisäiseen muistiin, ja kuhunkin tulokseen tallentuu aikaleima. DST Milli-T hyödyntää Sea Star ja Mercury -ohjelmistoja sekä kommunikaatioyksikköä, joka toimii rajapintana loggerin ja tietokoneen välillä. Tiedonsiirto loggerin ja kommunikaatioyksikön välillä tapahtuu langattomasti. Ennen varsinaisia mittauksia käyttäjä asettaa ohjelmaan mittausten aloitusajankohdan, aloituspäivämäärän sekä näytteenottofrekvenssin. Samaan näytteenottokokonaisuuteen voidaan asettaa seitsemän erilaista näytteenottoaikaa. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen tapauksissa, joissa tiheämpien mittausvälien asettaminen on tarpeen vain tiettyinä ajankohtina.

Mittaustulokset ovat ladattavissa erilliseen ohjelmaan, jossa tuloksia voidaan käsitellä sekä graafisessa että taulukkomuodossa. Tulostensiirron jälkeen loggeri voidaan esiohjelmoida uudestaan seuraavaa mittauskokonaisuutta varten. Laite on uudelleen käytettävissä niin pitkään kuin sen paristo kestää. Kommunikointiyksikkö sekä SeaStar (tai Mercury) -ohjelmisto on ostettava ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Star-Oddi tarjoaa myös loggerille erillisen suojakoteloinnin, jonka ansiosta laite on suojassa silloinkin kun mittaukset tapahtuvat ankarissa olosuhteissa. Koteloinnin ansiosta loggeri on myös asennettavissa joustavammin erilaisiin mittauskohteisiin.

 

 

Ota yhteyttä