Tuoteryhmät > XRF-analysaattorit > Kaivostoiminta - malminetsintä ja kaivokset

Kaivostoiminta

VANTA XRF FOR MINING & EXPLORATION

vanta -sarja nyt kolmen (3) vuoden takuulla

Olympus on julkaissut ennen näkemättömillä ominaisuuksilla olevan VANTA XRF-tuoteperheen. Axon teknologian myötä on analysaattorin tarkkuus ja nopeus erinomainen myös keveiden alkuaineiden mittauksissa. Valittavissa kolme eri röntgenputkivaihtoehtoa: Rh, Ag tai W ja kaksi eri tehoista laitetta: 40kV ja 50kV- mallit.

VANTA on markkinoiden ainoa XRF-analysaattori, joka on virallisesti pudotustestattu 1,2 metristä. Suuren kosketusnäytön ja IP65 tiiveysluokituksen myötä laite on äärimmäisen kenttäkelpoinen. Analysaattorin detektorin suojaa mittausikkunan lisäksi mekaaninen suojalevy, joka väistyy sivuun mittauksen ajaksi. Laitteella on kolmen (3) vuoden takuu. 

Mittaukset korkeissa lämpötiloissa ovat haasteelliset.  Esim. 8-10 tunnin työvuoro kaivoskuiluissa  kuormittaa elektroniikkaa huomattavasti. Tästä syystä Olympus tarjoaa sisäänrakennetun lisätuulettimen, joka käynnistyy automaattisesti. 

Vantassa mittaustulosten siirtoon on valittavissa useita eri tapoja; Bluethoot, WiFi, SDD-korti , USB- muistitikku tai tulokset voi siirtää suoraan tietokoneelle. Laitteessa on kaksi erillistä kameraa ja sisäänrakennettu GPS- paikannusjärjestelmä.