optinen happimittari           ysi pro odo

PRO ODO - OPTINEN LIUENNEEN HAPEN JA LÄMPÖTILAN MITTARI KENTTÄKÄYTTÖÖN 

ProODO™:n luminesenssi-anturiteknologia soveltuu erityisen hyvin sekä jätevesien että merialueiden niukkahappisten alueiden kartoittamiseen. Käyttämänsä teknologian ansiosta anturi ei syö/kuluta happea mitatessaan, vaan tuottaa pitkäaikaisesti luotettavaa happidataa haastavistakin kohteista. ODO tarjoaa laajan mittausalueen (0 - 500 %) erottelukyvyn ollessa 0,1 %. Paikkakohtaisten mittausdatojen nimeäminen on helppoa ja tulostensiirto onnistuu vaivattomasti USB-portin kautta. Vaativissa talviolosuhteissa ODO on erittäin käyttäjäystävällinen: hyvin pakkasta kestävä rakenne ja suuri valaistu näytö. Venetyöskentelyssä täysin vesitiiviillä rakenteella (IP-67), iskunkestävyydellä, mittarinäytön kelluvuudella ja miellyttävillä kaapelimateriaaleilla on suuri vaikutus työn sujuvuuteen.

Optisen liuenneen hapen (DO) teknologiassa ProODO hyödyntää "älykästä" digitaalista sensori- teknologiaa, joka tallentaa kalibrointidatan sensoriin. Tämä mahdollistaa anturin sijoittamisen mihin tahansa ProODO-mittariin ilman uudelleenkalibrointia. YSI ODO teknologia lyhentää sensorien kalibroinnin ja huollon tarvitsemaa aikaa, koska niitä tehdään keskimäärin vain kerran vuodessa. Ei ole mitään puhdistettavia elektrodeja tai vaihdettavia liuoksia. Käytöstä riippuen kalibrointi voi pysyä vakaana jopa vuoden, ja se voidaan tallentaa jokaiseen sensoriin. Optinen teknologia lisää myös DO-tarkkuutta ja eliminoi anturin likaantumisen tavanomaisilla kaasuilla kuten rikkivedyllä.

ProODO on paras valinta olipa kyseessä pinta-, pohja-, jäte- tai teollisuuden prosessivedet. Sillä on 30 pv tyytyväisyystakuu sisältäen palautusoikeuden. Suomessa useita satoja mittareita käytössä!

Tutustu tarkemmin esitteestämme ja pyydä tarvittaessa lisätietoja! 

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.