Tuoteryhmät > PINNANKORKEUSMITTARIT JA LOGGERIT POHJA- JA AVOVESILLE > Loggerit ja GSM-asemat tiedonsiirrolla > Solinst: Levelogger Edge 3001 Pinnankorkeus- ja lämpötilaloggeri

pohjaveden, jokien ja järvien pinnankorkeus

solinst 3001 levelogger edge ja junior-malli                yli 1000 kpl suomessa

Pohjavesille -avovesille -jokiin- melkein minne vain.. 

Levelogger Edge on vakuuttavan kustannustehokas ratkaisu veden pinnankorkeuden ja lämpötilan pitkäaikaisseurantaan. Leveloggerissa yhdistyvät Hastelloy valmisteinen paineanturi, lämpötilatermistori, 10-vuoden käytön mahdollistava litium-paristo (perustuu 1 minuutin mittausfrekvenssiin) sekä FRAM-muistilla varustettu dataloggeri. Loggeriin mahtuvien mittauspisteiden määrä vaihtelee käytettävästä näytteenottotavasta riippuen 40.000 - 120.000. Kaikki osat ovat tiiviin, ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelon sisällä. Itse kotelointi on pinnoitettu korroosion kestäväksi Ti-pohjaisella PVD (Physical Vapor Deposition) menetelmällä. Pinnoite on erittäin tasainen, ja sen ominaisuuksia (kovuus, rakenne, kemiallinen ja lämpökestävyys, kiinnittyvyys) voidaan valmistusvaiheessa kontrolloida erityisen tarkkaan. Leveloggereita on Suomessa käytössä tuhansia, ne ovat erittäin toimintavarmoja ja kustannustehokkaita.

Levelogger Edgen suunnittelu perustuu "Faradayn häkkiin". Em. ratkaisun ansiosta kotelointia eivät läpäise staattinen sähkökenttä eikä audio- tai radiotaajuinen sähkömagneettinen säteily. Kestävä, huoltovapaa, korkeatasoinen tarkkuus ja vakaus tekevät Leveloggerista luotettavimman vaihtoehdon pitkäaikaiseen, jatkuvaan vedenpinnan tarkkailuun.

Levelogger Edge voidaan ripustaa RST-vaijeriin ( pohjavesiputki ) tai ankkuroida esim. pihalaattakiveen vesistöjen pohjalle. Nämä ratkaisu mahdollistavat loggerin jättämisen suojaiseen sijaintiin - ulkopuolisten ulottumattomiin. 

Optiona; suoralukukaapelit mahdollistavat pinnankorkeuden reaaliaikaisen seuraamisen nostamatta Leveloggeria välillä pois vesifaasista. Suoralukukaapeleihin on yhdistettävissä sekä Levelogger että Barologger, molemmat samanaikaisesti. Suojahattu on kanavoitu niin, että ilmanpaine pääsee tasaantumaan luotettavasti. Suojahatut on lukittavissa. 

Leveloggerit on myös yhdistettävissä DataGrabberiin, joka on kenttäkäyttöön valmis mittaustulosten siirtolaite. Grabberin avulla siirrät mittaustulokset USB-tikulle yhdellä napin painalluksella. 

solinst 3001 levelogger junior edge

Levelogger Junior Edge on hieman edullisempi vaihtoehto pohja- ja pintavesien pinnankorkeuden ja lämpötilan mittaamiseen. Tässä ruostumattomaan teräskuoreen (22 mm x 142 mm) kootussa loggerissa yhdistyvät ilmanpaine- ja lämpötila-anturit, dataloggeri ja 5 vuotta kestävä paristo.