UUTUUDET

TERRA II ja BTX iii XRD

kvantitatiivisiin mineralogisiin määrityksiin nopeat ja luotettavat xrd-analysaattorit

Olympus on julkaissut uuden sukupolven kannettavan TERRA II ja pöytämallisen BTX III XRD-analysaattorin. Molemmat laitemallit mahdollistavat kvantitaavisten mineralogisten määritysten suorittamisen reaaliajassa, nopeasti ja luotettavasti.

Molemmissa laitemalleissa on ainutlaatuinen, pienikokoinen näytekasetti, minkä ansiosta laitteen käyttö kannettavana on helppoa. Analysaattori on kevytpainoinen ja käytännöllisesti katsoen huoltovapaa vaihtoehto perinteiselle XRD-analysaattoreille. Voit unohtaa paineistettujen kaasujen ja vesijäähdytteiden käytön, kuten myös lisäjäähdyttimet ja ulkoiset muuntajat tai jatkuvat huoltovaatimukset. Näiden laitteiden käyttökustannukset ovat alhaiset ja liikuteltavuus erinomainen.

Laitteen käyttäjä voi langattomasti yhdistää analysaattorin toiseen laitteeseen ja kuljettamisen helppous mahdollistaa näytteiden analysoinnin jo työmaalla, jolloin päätöstentekokin on mahdollista suorittaa reaaliajassa.

Molemmat laitemallit hyödyntävät SwiftMin ohjelmistoa, jonka käyttöliittymä on erittäin selkeä. Ohjelmaan on luotavissa kalibroinnit etukäteen, tulostensiirto käy mutkattomasti ja se on tehtävissä myös automaattisesti. Analysaattoriin kirjautuminen on mahdollista millä tahansa langattomalla laitteella. 

Nopeus ja herkkyys päätöksenteon turvana

SwiftMin ohjelmisto yhdessä parannellun detektorin kanssa on parantanut XRD:n herkkyyttä, nopeuttanut analyysiaikoja ja tuottaa siten luotettavampia tuloksia. Päivitetyn detektorin nopeus on kasvattanut mittausintensiteettiä ja siten laite tavoittaa alhaisemmat havaitsemisrajat. SwiftMin´in automatisoitu faasin tunnistus ja kvantitaavisen määritystuloksen tarjoama ohjelma yhdessä tuottavat reaaliaikaiset mittaustulokset suoraan laitteeseen, joten päätöstentekokin on mahdollista suorittaa nopeasti ja erittäin suurella varmuudella.

 Kysy lisää Juhalta puh: 0400-299660 tai juha@gwm.fi