Tuoteryhmät > ÖLJYTESTIT, -PUMPUT ja -RAJAPINTAMITTARIT

öljyjen laatutestaukset JA PUMPUT

Dexsilin ensimmäinen polykloorattujen bifenyylien (PCB) testi Clor-N-Oil 50 tuli markkinoille vuonna 1983, ja se on vakiinnuttanut paikkansa muuntajaöljyjen PCB-testauksessa. Alkuperäisen 50 ppm:n pitoisuuden lisäksi saatavana on 20 ppm ja 500 ppm:n sarjat. 

Clor-­N­-Oil sarjaan on toteutettu vuosien varrella lukuisia parannuksia; sarjaan on lisätty kertakäyttöinen ampulli, jonka ansiosta sarja läpäisee US EPA TCLP­ -testin, ja se voidaan hävittää normaalin jätteen mukana. Luonnollinen lisäys Clor-­N­-Oil­-sarjaan oli Clor­-N-Soil­ -testi, jolla testataan maaperän PCB-pitoisuutta. Clor-N-Soil -testi kertoo kymmenessä minuutissa, onko näytteen PCB-pitoisuus yli tai alle 50 ppm. 

Jos tarvitset kvantitatiivista testiä PCB-­mittaukseen dielektrisestä nesteestä, maaperänäytteestä tai pölyliinasta, kannettava L2000DX PCB-/kloorianalysaattori antaa digitaalisen lukeman maaperänäytteen tai dielektrisen nesteen pitoisuudesta asteikolla 2 ppm - 2000 ppm. L2000DX-analyysi kestää suunnilleen saman ajan kuin Clor­-N­-Oil­ tai Clor-N-­Soil -testi, mutta sen havaitsemisraja on matalampi, ja sitä voidaan käyttää useammanlaisen näytetyypin testaamiseen.

Öljynäytteen ottaminen muuntajasta saattaa kuulostaa helpolta tehtävältä, mutta öljyyn on usein vaikea päästä käsiksi. Dexsil valmistaa kahdentyyppisiä kertakäyttöpipettejä, jotka ovat riittävän pitkiä ulottumaan useimpien muuntajatyyppien öljyyn ja riittävän ohuita kulkemaan paineentasausventtiilin läpi. Yhden pipetin vetoisuus on yli 10 ml ja pituus on 30 cm. Eri pituuksia  valmistetaan tilauksesta. 

Ota yhteyttä