Tuoteryhmät > PUMPUT POHJAVESILLE > 0 - 7m Peristalttinen pumppu min. Ø 12 mm

pohjavedet - pumput

solinst 410 peristalttinen pumppu

Solinst 410 peristalttinen pumppu

 Pienihalkaisijaisille pohjavesihavaintoputkille alkaen Ø 12 mm
 Maksimi pumppauskorkeus 7 - 10 m
 Yksinkertainen käyttää
 Tasainen virtaus ja tuotto
 Alhainen virrankulutus, pitkä akun käyttöaika

Peristalttinen pumppu
Solinstin peristalttiset pumput on suunniteltu alipainepumppaukseen sekä nesteiden että kaasujen painejakeluun. Pumput ovat ihanteellisia näytteiden ottoon matalista kaivoista ja pintavesistä.

Mekaaninen peristalttinen toiminta on tehokasta aina 10 m syvyyteen merenpinnan tasossa. Pumpussa on säädettävä teho ja siinä voidaan käyttää kahta erikokoista silikonipumpunpääletkua. Ø 10 mm letkulla pumpun näytteenottoteho on säädettävissä 40 - 900 ml/min. Käytettäessä Ø 16 mm letkua näytteenottoteho on säädettävissä 0,12 - 3,5 l/min.

Kevyt ja kompakti
Solinstin peristalttinen pumppu on erittäin pienikokoinen ja helppokäyttöinen. Sen mitat ovat 32 x 13 x 17 cm ja paino varustelusta riippuen vain 3 - 6 kg. Pumpun metallikotelo on erittäin tukeva ja vesitiivis. Pumpun päälle sijoitetut kahva ja säätimet tekevät siitä erinomaisen kenttäkäyttöön.

Teho
Pumppu toimii millä tahansa 12 V DC virtalähteellä (akulla), joka antaa 3 - 5 ampeeria. Säädettävä nopeuksinen moottori on reversiibeli ja sen napaisuus on suojattu. 4 m pituinen virtajohto mahdollistaa lähes minkä tahansa 12 voltin akun käytön.

Letkut
Pumpun vakioletku on 16 mm silikoniletku, joka kiinnittyy helposti Ø 12 mm näytteenottoputkeen. Mukaan kuuluva vaihtosarja mahdollistaa 10 mm silikoniletkun käytön, joka kiinnittyy helposti Ø 6 mm näytteenottoputkeen. Näytteen häiriintymättömyyden varmistaa se, että näyte on kosketuksessa vain letkuun. Silikoniletku on helppo puhdistaa tai vaihtaa. Kaivojen välisen ristiinkontaminaation ja aikaa vievän letkujen puhdistamisen välttämiseksi edullinen näytteenottoletku voidaan vaihtaa uuteen.

Näytteenotto
Näytettä otettaessa on mahdollista asentaa läpivirtauskammio tuottoletkuun, jolloin voidaan monitoroida esim. sameutta, johtokykyä, pH:ta, lämpötilaa ja muita parametrejä. Kun parametrien lukemat vakaantuvat, käyttäjä voi olla varma, että kootut näytteet edustavat haluttua vesinäytettä.

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

Ota yhteyttä