Tuoteryhmät > SEDIMENTTINÄYTTEENOTTIMET > Sedimenttinäytteet: Ekman

sedimenttinäytteet

ekman -sarja

Ekman-noudin

Ekman-noutimia käytetään näytteenottoon pehmeiltä, hienojakoisilta pohjilta, joissa ei ole juurikasvustoa, suuria kiviä tai muita sedimentipintaa kovettavia aineita. Näytteenotto onnistuu parhaiten pohjista, joissa on pehmeitä sedimenttejä, liejua, mutaa tai hienojakoista turvepitoista materiaalia. Myös voimakas veden virtausnopeus (joki) vaikeuttaa näytteenottoa. Noutimessa on painolla laukaistava Twin-Pin-laukaisin. Se on erittäin luotettava ja helppokäyttöinen. 

Noutimen päällä on saranoituna kaksi metallista, aukeavaa kantta, jotka avautuessaan päästävät veden noutimen läpi noudinta laskettaessa. Noudinta nostettaessa kannet sulkeutuvat, jolloin näytteen poishuuhtoutuminen vähenee. Noutimien viritettävät suljinjouset voidaan vapauttaa helposti, jolloin noutimen kuljetus ja varastointi on turvallista.

Kaikki noutimet valmistetaan ruostumattomasta teräksestä (304). Laukaisimen runko on polyuretaania. Vakiokokoinen ja korkea Ekman-noudin on saatavana muovisella kuljetuslaatikolla. Suureen Ekman-noutimeen saatava kuljetuslaatikko on tehty vanerista.

Ekman sarjaan kuuluu Vanerinen kuljetuslaatikko + Ekman täydellisellä kokoonpanolla + pesuseula: Suomessa käytössä olevan standardin mukainen 0,5 mm:n messinkiverkkopohjalla varustettu pesuseula kaatonokalla. Mitat 1 - 13 l, mitta-asteikko ämpärin sisäseinässä.

  • Ekman-noutimessa varmatoiminen laukaisu - tiivis rakenne
  • Kaikki metalliosat ruostumatonta terästä 304
  • Kolme standardikokoa: Large (229 x 229 x 229 mm), Standard (152 x 152 x 152 mm) ja Tall (152 x 152 x 229 mm)
  • Kevyt
  • Leuat menevät toistensa päälle -> vähäinen näytteen menetys 
 

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

Ota yhteyttä

PUH. 017- 5800 818