Tuoteryhmät > XRF-analysaattorit > Vanta Element - edullinen uutuus terästen mittaukseen

uutuus xrf 

LAADUKAS JA EDULLINEN  

VANTA ELEMENT 

 

tarvitsetko edullisen ja silti kestävän ratkaisun terästen tunnistamiseen ja romumetallin lajitteluun? 

Olympus on tuonut markkinoille edullisen XRF-analysaattorin, joka soveltuu pienemmän budjetin raameihin ja siltikään tinkimättä tehokkuuden tai kestävyyden vaatimuksista. 

Vanta Element XRF-analysaattorit on toteutettu kestämään vaihtelevia sää- ja mittausolosuhteita; laitteet kestävät hyvin likaa ja kosteutta (IP54) ja ne on pudotustestattu 1,2 metristä. Käyttöympäristön lämpötila voi vaihdella -10 C...+45 C:een ilman vaikutusta analysaattorin suorituskykyyn. 

Vanta Element XRF-analysaattoreilla määrität teräksen alkuainekoostumuksen nopeasti ja tarkasti. Olympuksen Axon Teknologian™ myötä laitteen signaalin prosessointi on äärimmäisen nopeaa, jolloin tulosten toistettavuus ja tarkkuus ovat erittäin hyvät. Näiden ominaisuuksien myötä kasvaa toiminnan tuottavuus ja laite maksaa itsensä takaisin nopealla aikataululla. 

Analysaattorin intuitiivinen käyttöliittymä sekä ohjelmiston joustavuus takaavat käyttäjälle nopean oppimispolun laitteen käyttöön. Mittaustulosten siirto onnistuu käden käänteessä joko langattoman verkon kautta tai suoraan USB-tikulle.