Tuoteryhmät > PUMPUT POHJAVESILLE > 0 - 85m Huuhtelu- ja näytteenottopumppu

Huuhtelu- ja näytteenottopumppu

PP1 - voimakkaasti hienoainespitoisuutta sisältävien pohjavesien näytteenottoon- ja huuhteluun

Täydellinen pumppauskokonaisuus, paino vain 13 kg, nostokorkeus 0 - 60 m (maks. 85 m), havaintoputken Ø min. 15 mm

Waterran PowerPack PP1 pohjavesinäytteenotto- ja huuhtelupumppu on niin kevyt (vain 13 kg), että se on yhden ihmisen kuljetettavissa. Se on myös tarpeeksi tehokas nostamaan veden jopa 85 metrin syvyydestä. Kokonsa puolesta pumppu sopii selkäkantotelineeseen. PP1 on valittavissa useita erikokoisia letkuja alkaen Ø 9 mm, joten sillä voidaan pumpata jopa Ø 15 mm havaintoputkesta. PowerPack PP1:ssä on käytössä Waterran inertiapumpputekniikka ja teholähteenä on Honda GX-sarjan pieni 4-tahti bensiinimoottori.

Huuhtelee ja avaa pohjavesiputken siivilän raot, joihin kiinnittyneet hienoaineet ja epäpuhtaudet saadaan pohjaventtiilin antamien paineiskujen avulla irtoamaan ja kulkeutumaan pumpattavan veden mukana ylös. Näin saadaan havaintoputket huuhdeltua, jolloin varsinainen näyte edustaa pohjavettä, joka kuvaa parhaiten näytteenottopisteen sen hetkistä tilaa. Toimintaperiaate on sama kuin Hydrolift-II:ssa.
 
Vaativissa tutkimuksissa HDPE-muoviset työletkut ja pohjaventtiili voidaan vaihtaa havaintoputkikohtaisesti, jolloin eliminoidaan ristiinsaastumisen vaara. Tuloksena on ehdottoman luotettava ja edustava näyte, ns. Zero Contamination -näyte. Tuotto 1,5 - 15 l/min, havaintoputki Ø 15 - 250 mm. GWM tarjoaa laajat huolto- ja varaosapalvelut maahantuomilleen pumpuille
 
Referenssejä: Suomen ympäristökeskus, Maa ja Vesi Oy, SCC Viatek, Joensuun Seudun Jätehuolto Oy, Saimaan vesiensuojeluyhdistys, Turun Seudun Vesi Oy, Insinööritoimisto Väylä Oy, Helsingin yliopiston geologianlaitos, Lahden tutkimuslaboratorio, Tähtivaara Oy, Kokemäenjoen vesistön vsy ry, Savo-Karjalan Ympäristötutkimus Oy.

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

Ota yhteyttä

PUH. 017-5800 818