jätevesi ja käsimittarit

ysi pro2030

HAPPI, JOHTOKYKY, TDS, SALINITY JA LÄMPÖTILA

YSI pro 2030

YSI-sarjan tukevatekoinen ja iskunkestävä YSI Pro2030 vedenlaatumittari jäte-, pohja- ja avovesien vedenlaadun seurantaan. Se on hyvin suosittu myös kalanviljeliöiden keskuudessa. Mittari kompensoi automaattisesti liuenneen hapen lukemat suolapitoisuuden muuttuessa. Käyttäjän kentällä vaihdettavissa olevat DO-anturit ja kaapelit, 50 datasetin muisti sekä yksinkertainen DO- kalibrointi tekevät laitteesta erittäin helppokäyttöisen. Jämerä käsimittari, jonka  ominaisuuksia ovat mm. helppo puhdistettavuus, yö-valaistu näyttö, iskunkestävyys, kelluvuus, valinnaiset kaapelipituudet ja hyvä pakkasenkesto. Tällä laitteella onnistut monivuotisessa näytteenotossa jopa kaikkein ankarimmissa kenttäolosuhteissa. Nopea anturin vasteaika mahdollistaa nopeat näytteenottorutiinit.

Kaksi vaihtoehtoa näytölle ja muistille:
a) ProfessionalPlus -näyttö: Laajat tulostenkäsittelymahdollisuudet PC:lle. Sisältää EcoWatch -tulostenkäsittelyohjelman. Muistin koko on 5000 mittauspistettä.

B) 2030 -perusnäyttö:  Ei tulosten käsittely-/siirtomahdollisuutta PC:lle. Muistin koko on 50 mittauspistettä, eli mittari tällä näyttöllä on tarkoitettu perustyöskentelyyn ja se on noin 350€ edullisempi vaihtoehto.

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.

Ota yhteyttä

PUH. 017-5800 818