Tuoteryhmät > XRF-analysaattorit > X-5000 Benchtop

Olympus

x-5000 benchtop

X-5000 -  laboratoriotason (ed)xrf mittauksia kenttäoloissa

Olympuksen X-5000 mahdollistaa huippuluokan XRF-analytiikan turvallisesti kenttäoloissa. Tämä tehokas 50kV/10W  kannettava, jolla päästään mittaamaan myös alhaisia pitoisuuksia ns. keveissä alkuaineissa Mg. S, P jne..Siihen on integroitu kosketusnäytö jossa on  iso kirjoitusnäppäimistö ja on suljettava mittauskammio.  Laitteessa on erittäin joustava analyyttinen mittausohjelma, joka tarjoaa käyttäjälleen laajan valikoiman käyttäjäkohtaisia kalibraatiovaihtoehtoja. X-5000 -analysaattorissa yhdistyvät paitsi perinteisen laboratoriomallisen EDXRF:n turvallisuus ja suorituskyky 50kV /10W se on  kustannustehokas ja kenttäkestäväksi osoitetun todellinen maastoanalysaattori, joka toimii myös akuilla..

  • Integroitu, vahvistettu kannettava EDXRF-analysaattori nopeaan ja käyttäjäystävälliseen kenttätyöskentelyyn: Mahdollistaa välittömän päätöksenteon mittauspaikalla, olitpa maastossa, tuotantolinjojen äärellä tai tarkastuspisteiden keskellä.
  • Ergonomisesti koteloitu, helppo kantaa, akkukäyttöinen.
  • Integroitu tietokoneohjelmisto, suuri kosketusnäyttö käyttäjäystävälliseen hallintaan.
  • Tilavaan mittauskammioon mahtuvat erityyppiset näytteet mukaanlukien standardi XRF-näytekupit, nestepullot ja säkkinäytteet.
  • Turvallinen röntgenmittausmenetelmä (suljettu) mahdollistaen tehokkaat sädeasetukset.

 

Ota yhteyttä

PUH. 017-5800 818