vedenlaatu - kenttämittarit

YSI 9500 fotometri

raskasmetallit vedestä: YSI 9500 fotometri 

Vedenlaatu: Puhdasvesi, jätevesi, pohjavesi, kalatalous jne.

Kenttäkäyttöön suunniteltu YSI 9500 fotometri on taloudellinen vaihtoehto yli 100 vedenlaatuparametrille ja raskasmetalleille.  Laitteen tarkkuus ja luotettavuus on erittäin hyvä: esiohjelmoitujen mittausohjelmien mukaiset aallonpituudet vaihtelevat välillä 450 - 650 nm. Valitset vain mitattavien vedenlaatuparametrien edellyttämät reagenssit ja olet valmis tehostamaan kenttätyötäsi. Muistiin mahtuu 500 mittauskokonaisuutta.

YSI 9500 mittarissa on taustavalaistu LCD-näyttö. Virtalähteenä toimivat 3 x AA paristot. Fotometrin vedenkestävyysluokitus on IP67 (vesitiivis), ja myös laitteen USB-liitin on vedenpitävä.

Laitetoimitukseen kuuluvat kuljetuslaukku, 8 näyteputkea, 1 laimennusputki, 10 hienonnustikkua, 1 puhdistusharja, 1 suojakansi mittauskammiolle, käyttöohjeet ja USB-kaapeli.

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.