YSI ODO  - käsimittarit

OPTINEN HAPPIMITTARI & LÄMPÖTILA

pro odo - optinen liuenneen hapen JA LÄMPÖTILAN mittari kenttäkäyttöön - suomen suosituin.

Käyttökohde: Kalatalous, puhdas- jäte- ja  pohjavesi.jne.

Optisen liuenneen hapen (DO) teknologiassa ProODO hyödyntää "älykästä" digitaalista sensori-teknologiaa, joten kalibrointi on erittäin helppoa ns. ilmassa kalibrointi.    YSI-ODO-teknologia lyhentää sensorien kalibroinnin ja huollon tarvitsemaa aikaa, koska niitä tehdään keskimäärin vain kerran vuodessa. Ei ole mitään puhdistettavia elektrodeja tai vaihdettavia liuoksia/ kalvoja. Käytöstä riippuen, kalibrointi voi pysyä vakaana jopa vuoden.  Optinen teknologia lisää myös DO-tarkkuutta ja eliminoi anturin likaantumisen tavanomaisilla kaasuilla kuten rikkivedyllä.

ODO on IP 65 suojaluokiteltu; iskunkestävä, näyttö kelluu, kestää erittäin hyvin pakkasta ja siinä on taustavalaistu näyttö, jossa tulokset on esitetty suurin numeroin

ProODO™:n luminesenssi-anturiteknologia soveltuu erityisen hyvin sekä jätevesien, avovesien että merialueiden niukkahappisten alueiden kartoittamiseen, eli se soveltuu oikein hyvin myös kalanviljelyyn. Käyttämänsä teknologian ansiosta anturi ei syö/kuluta happea mitatessaan, vaan tuottaa pitkäaikaisesti luotettavaa happidataa erittäin haastavistakin kohteista. ODO tarjoaa laajan mittausalueen (0 - 500 %) erottelukyvyn ollessa 0,1 %. Paikkakohtaisten mittausdatojen nimeäminen on helppoa ja tulostensiirto onnistuu vaivattomasti USB-portin kautta. Vaativissa talviolosuhteissa ODO on erittäin käyttäjäystävällinen: hyvin pakkasta kestävä rakenne, mittari suurella valaistulla näytöllä. Venetyöskentelyssä täysin vesitiiviillä rakenteella, IP-67 iskunkestävyydellä, mittarinäytön kelluvuudella ja miellyttävillä kaapelimateriaaleilla on suuri vaikutus työn sujuvuuteen.

ProODO on paras valinta olipa kyseessä: Kalatalous, pinta-, pohja-, jäte- tai teollisuuden prosessivedet. Sillä on 30 pv tyytyväisyystakuu sisältäen palautusoikeuden. Suomessa useita satoja mittareita käytössä!

Tutustu tarkemmin esitteeseemme ja pyydä tarvittaessa lisätietoja! 

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA
alk. 150€/ viikko +alv

Ota yhteyttä

PUH. 017- 5800 818