Tuoteryhmät > XRF-analysaattorit > UUTUUS XRF ; Vanta- sarja

uutuus xrf: Vanta-sarja  

SIVUT ovat RAKENTEILLA :-), mutta hieman ensitietoa alla....

Olympus on julkaissut ennen näkemättömillä ominaisuuksilla olevan VANTA XRF-tuoteperheen.

VANTA-sarjan analysaattorit ovat erittäin tarkkoja ja nopeita myös keveiden alkuaineiden analysoinnissa. Mutta kestääkö se muutakin kuin laboratorio-olosuhteita?

Noo.. kyllä kestää: markkinoiden ainoa XRF-analysaattori, joka on virallisesti pudotustestattu 1,2 metristä. Vanta on erittäin kenttäkelpoinen, analysaattori kestää painepesurihuuhtelun ja sen tiiveysluokitus on IP 65. Analysaattorin detektori on suojattu iskunkestävällä mittausikkunalla ja mekaanisella suojalevyllä, joka väistyy sivuun mittauksen ajaksi. Katso video oikealta, ole hyvä.

Vantassa on ennennäkemättömät mittaustulosten raportointiominaisuudet. Tiedonsiirtoon on valittavissa useita eri tapoja: Bluetooth, WiFi, SDD-kortti, USB-muistitikku tai voit siirtää tulokset suoraan tietokoneellesi. Tulosten käsittelyyn on erillinen ohjelma, jonka avulla esität yrityksen omilla tunnistetiedoilla varustetuissa taulukoissa numeeriset tulokset sekä spektrit, kuvat mittauskohteesta jne.). Analysaattorissa on kolme (3) erillistä kameraa sekä sisäänrakennettu GPS-paikannusjärjestelmä.

PDF

LATAA esite↓

ESITE:

Mining_VANTA.pdf

ESITE:

PMI_VANTA.pdf

ESITE

RoHS_Kuluttajatuotteiden__alkuaineanalyysit.pdf

ESITE:

Scrap_VANTA.pdf

You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.

Ota yhteyttä