Tuoteryhmät > XRF-analysaattorit > Kaivostoiminta- MINING & EXPLORATION

Kaivostoiminta

DELTA PREMIUM FOR MINING & EXPLORATION

 vanta- sARJA, nyt 3 vuoden takuulla

Sivut rakenteilla, mutta hieman ensitietoa alla....

Olympus on julkaissut ennen näkemättömillä oninaisuuksilla olevan XRF- tuoteperheen VANTA. Erittäin tarkka ja nopea  kevyissäkin alkuaineissa ( Axon-technology ). Valittavissa kolme eri X-ray purkea Rh, Ag, W ja  40kV ja 50kV- mallit.

Todellinen maastotyöskentelyyn suunniteltu analysaattori; Markkinoiden ainoa XRF-analysaattori, joka on virallisesti pudotustestattu 1,2 metristä. Vanta on erittäin kenttäkelpoinen,suuri kosketusnäyttö jota voidaan käyttää myös hanskat kädessä, IP 65 tiiveysluokitus analysaattori kestää painepesurihuuhtelun. Analysaattorin detectori on suojattu iskunkestävällä mittausikkunalla ja lisäksi detectori on suojattu mekaanisella suojalevyllä joka väistyy sivuun mittauksen ajaksi. Takuuaika 3 vuotta

Vantassa on ennennäkemättömät ominasisuudet mittauskohteiden tulosten raportointiin mm. Kaksi erillistä kameraa ja itsenäinen tulosten käsittelyohjelma ( Spectrit, Kuvat, Analyysit, Asiakaan  logo jne. ) tiedonsiirtoon on valitavissa useita eri tapoja; Bluethoot, WiFi, SDD-korti , USB- muistitikku tai suoraan tietokoneelle. Sisäänrakennettu GPS- paikannusjärjestelmä jne...

XRF-analysaattorimme soveltuu erittäin hyvin malminetsintään, moreeni- ja kivinäytteiden kvalitatiiviseen ja kvantitatiiviseen alkuaineanalyysiin.

VANTA on markkinoiden tehokkain käsikäyttöinen XRF, jossa on integroitu erillinen ulkoinen jäähdytyslevy.  XRF antama teho 4 W luo lämpöenergiaa, joka saadaan johdettua rakenteesta tehokkaasti ulos jäähdytyslevyn kautta. Näin ollen analysaattorin sisäinen käyttölämpötila on saatu vakaaksi. Tämä luo hyvät olosuhteet analysaattorin toiminnalle niin talvella kuin kesällä. Analysaattori on entistä pölytiiviimpi ja roiskeveden kestävä. Analysaattorissa on sisäinen ilmanpainebarometri ja ilmanpaineeseen perustuva korjaus, joka mahdollistaa kevyiden alkuaineiden tarkan mittauksen niin vuoristossa kuin kaivoskuiluissa.

Kalibroinnit: Mining, Soil Exporation, GeoChem, lisäksi käyttäjä voi tehdä 32 eri omaa kaivoskohtaista kalibraatiota määrääville alkuaineille ja niiden pitoisuuksille ja tallentaa nämä pikavalikkoon.

Esim. Mining tehdään yleensä asiakkaan näytteiden pohjalta ja Fundamentaalinen parametrikalibrointi käyttäjän näytteistä laboratoriotuloksia vastaan (esim. ICP tai AAS). 

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

PDF

LATAA esite

VANTA UUTUUS 1.1.2017

ESITE__Mining_VANTA.pdf

ESITE

Vanta_GoldPathfinders.pdf

XRF- Kaivostoimintaan ja malminetsintään

Suomenkielinen esite

Asiakkaamme

Referenssit__2015.pdf

You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.

Ota yhteyttä

PUH: 017-5800 818