Tuoteryhmät > XRF-analysaattorit

xrf-analysaattorit

Miksi Sinun tulisi valita Olympuksen kannettava Delta XRF?                         - Yli 200 käytössä olevaa analysaattoria Suomessa

Olympus on erittäin hyvin tunnettu mittaustarkkuudestaan ja laadustaan. Olympus VANTA -sarja on vaativiin mittausympäristöihin suunniteltu analysaattori, jossa yhdistyvät nopeus ja tarkkuus. Delta XRF tuo kenttätyöskentelyyn tehoa ja joustavuutta. Kannettavat, kestävät ja huippunopeat analysaattorit varmistavat entistä paremmat mittausajat mahdollistaen satojen analyyttisesti korkeatasoisten mittausten suorittamisen/päivä. Tarvittaessa räätälöimme laitteisiinne työmaakohtaiset kalibroinnit - näin teet reaaliaikaiset päätökset jo mittauspaikalla. Säästät aikaa ja rahaa.

Asiantunteva, Olympuksen kansainvälinen tiimimme koostuu erittäin kokeneista ammattilaisista, jotka ymmärtävät liiketoimintasi tarpeet. Tuemme asiakkaitamme teknologian ja palvelun merkeissä koko laitteen elinkaaren ajan. Avustamme myös lupahakemusasioissa.

GWM on toimittanut jo yli 200 analysaattoria Suomeen eri sovellutuksiin.

Viimeisimmän innovaation ja tekniikan tarjoaa VANTA!

Kaivosteollisuus (malminetsintä ja -jalostus), PMI laadunvalvonta, Car- Cat, romumetallin kierrätys, terästen luokittelu. Pilaantuneet maa-alueet ja kunnostustyömaat, kuluttajatuotteet, elekroniikkaromu, lasi, arkeologiset mittaukset, jalometallit. Näytekupit, Thin- film kalvot. Mittauspöydät, Xploration GIS-sovellukset. Kalibrointipalvelut jne..

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA